KeyModuleSystem

Safelock KeyModuleSystem

KeyModuleSystem on suomalainen tuote. Siinä on yhdistetty käytännöllisyys sekä työn ergonomia. KeyModule luotiin jo vuonna 2003. KeyModule (KMS) koostuu eri kokoisista avainmoduuleista, joita yhdistelemällä saadaan tarvittava kokonaisuus. Moduulipakka kiinnitetään kaapin takaseinään hyllyn päälle.

KeyModule järjestelmässä on eri kokoisia moduuleja. Koot 66,110,176 sekä 198 koukkua. Ulosvedettävissä avaintauluissa on kuulalaakerointi ylä- ja alapäässä. Taulut kulkevat näinollen tasaisesti. Vakio koukun mitta on 32 mm. Jokaisen avaintaulun välissä on väliseinä. Tämä estää avain nippujen takertumiset viereisen avaintaulun avaimiin. Ulosvedettävän avaintaulun etuseinä on tarkoitettu merkintöjä varten. Avaintauluissa on koukkulistat. Jokaisessa koukkulistassa on 11 kpl 32 mm koukkua.

Moduuleja voidaan asentaa kaappiin päällekkäin. Moduulin koko voi myös vaihdella eri riveillä. Jotkut versiot voidaan rakentaa myös jättämällä tilaa muulle materiaalille.

Suuria avainmääriä varten valitaan riittävän kookas kaapin runko, jotta haluttu koukkumäärä toteutuu. Kuvassa 4350 avainkoukkua. Riittävän monta moduulia tarjoaa mahdollisuuden ns. osastoida avaimet haluttuun järjestykseen Versiossa kv-valmius. Kaapissa mukana myös näppäinlukko.

Safelock KeyModuleSystem taipuu moniin asiakkaiden tarpeisiin

Suomalainen avainratkaisu
SDU64

SLK 1000/440

Turvaluokiteltu turvakaappi, jossa 440 koukkua:
Turvaluokka alle 500 oveen käyvien avainten säilytys

SDU64

KMS Maxi 700

Turvakaappi, jossa 700 koukun avainsisusta

KMS Medium 1000

Turvaluokka yli 500 oveen käyvien avainten säilytys
Osastoitu säilytys

KMS Maxi- malli

Turvakaappi, jossa 2460 avainpaikkaa
SDU64

KMS Maxi- malli

Turvakaappi, jossa 1144 avainpaikkaa