SLA- Sarja

SLA-sarja

Paloturvaluokka 60P NT Fire 017 (palosuoja 60 min paperille)

Paloturvalliset, testatut ja sertifioidut arkistokaapit suurille mappimäärille

Paloturvalliset SLA-arkistokaapit antavat hyvän palosuojan arkistoitavalle materiaalille. Valittavana on neljä eri kokoista mallia. SLA-kaapit on tyylikkäästi muotoiltuja, kevyitä ja sijoitettavissa myös kerroksiin. Kaapeissa on siirreltävät hyllyt sekä vakiona avainlukko. Lisävarusteena ulosvedettävä hylly, vedettävä laatikko, riippukansiokehys sekä lukittavia lokeroita. Avainlukon tilalle myös näppäinlukko. Kaapit ovat kokoonsa nähden kevyitä ja helpompi sijoittaa myös kerroksiin

Mallistomme:

SLA 210

SLA 310

SLA 390

SLA 580

SLA on toimistokaluste, joka sopii myös maisemakonttoreihin. Paloturvallinen SLA-arkistokaappi soveltuu moneen toimistoon tyylikkään ulkonäön johdosta. Väri on vaalea jauhemaalaus RAL 9002. Kaapin ovet kääntyvät tarvittaessa kaapin sivulle eikä näin ole häiritsemässä päivittäistä työskentelyä. Arkiston käsittely helpottuu, kaikki tarvittava materiaali näkyvillä samalla kertaa.

Keskitetty ratkaisu on tehokas ja palvelee monia käyttäjiä

Suurehko SLA-arkistokaappi palvelee myös useita käyttäjiä.  Se vapauttaa tilaa huoneista, jotka ovat useasti pienehköjä. Hyvin sijoitettu arkisto, lisää myös turvallisuutta, lähellä, nopea käyttää, paloturvallinen tila. Näin pöydille ei jää suojaamattomia asiapapereita.  

Lukittava lokero

Ulosvedettävä riippukansiokehys

SLA mallien ovet kääntyvät kaapin sisuille, joten ne eivät ole tiellä arkistoa käytettäessä

SLA arkistokaappi palvelee useita käyttäjiä