Safelock Finland Ltd Oy

Safelock Finland Ltd Oy

 

Safelock Finland Ltd Oy on turvallisuusalan yritys. Tuomme maahan sekä valmistamme Suomessa erityyppisiä turvatuotteita. Tuotevalikoimamme sisältää laajan valikoiman lukittavia säilytysyksiköitä. Valikoimaamme kuuluvat avainturvallisuus, asiakirjojen, arkiston sekä datatietojen paloturvallinen säilytys, arvotavaran ja muun omaisuuden suojaaminen. Olemme keskittyneet pääasiallisesti ammattikäyttötuotteisiin. Rautakaupan ns. ”perustuotelinjat” eivät kuulu tuotestrategiaamme.

Safelock Finland Ltd Oy tarjoaa kustannustehokkaita kassakaappiratkaisuja moniin säilytyspulmiin. Mikäli olet hakemassa kassakaappeja, paloturvallisia arkistokaappeja, asiakirjakaappeja, avainkaappeja, paloturvallisia tietovälinekaappeja, turvakaappeja tai muita lukittavia tuotteita,
löydät ne jatkuvasti kehittyvästä valikoimastamme.

Teemme myös turvatuotteita Suomessa, nämä ovat Safelock ratkaisuja, käytämme näitä enimmäkseen tuotteiden jatkojalostukseen, mitkä parantavat tuotteiden toimivuutta tai lisäävät niiden käyttöaluetta. Toteutamme myös asiakkaittemme kanssa heille räätälöityjä ratkaisuja.
Näitä ratkaisuja et saa muualta.

Tarjoamme asiakkaillemme alan asiantuntemusta ja kokonaispalvelua. Autamme asiakkaitamme oikean ja käyttötarkoitukseen sopivimman tuotteen valinnassa huomioon ottaen käyttökohteessa vaadittavat suojaominaisuudet. Tässä kuljemme enemmän turvallisuusnäkökohdat edellä.

Palveluumme kuuluu myös kuljetuspalvelujen järjestäminen tarvittaessa. Toimitamme tuotteitamme läpi maan joko suoraan tai jälleenmyyjiemme kautta.
Seuraamme jatkuvasti alalla tapahtuvaa kehitystä ja esittelemme uusia ja ajankohtaisia ratkaisuja usein päivittyvillä sivuillamme.

Turvallisuutta sinun eduksesi.